6 apr. 2014

pytt – matsabotage

har väl aldrig sett maken till skit – skit och socker, ska det vara mat det?


näppeligen!
Ingredienser: Friterad potatis (potatis, vegetabilisk olja, salt, druvsocker), sammanpressat nötkött 18% (nötkött, stärkelse, salt, nötköttsbuljong), lök salt, socker, karamelliserat socker, nötköttsbuljong (stärkelse, salt, nötköttsextrakt, socker, lök, libbsticka, vegetabilisk olja), stärkelse, citronjuicekoncentrat, kryddor, lökpulver, vegetabilisk olja, stärkelse och kryddextrakt. De vegetabiliska oljorna är solrosolja och rapsolja.

#matsabotage

fy skäms, findus


1 kommentar:

  1. Fast jag brukar också ha i socker i en del saker jag lagar. Det är en bra smak att blanda med. Man ska ju ha en jämvikt mellan sött, surt, beskt o starkt i maten. Men just i pytt i panna har jag inte socker, men gör jag en pastasås är det jättegott o ha i socker, inte några supermängder, men bara lite grann för en viss smakändring.
    Sååååå socker i mat går jättebra :)

    SvaraRadera